What you need to know about our menstrual underwear
Ökovor tinklaraštis

Ką reikia žinoti apie mūsų menstruacinius apatinius

Kaip veikia menstruacinės kelnaitės

T5 >Menstruaciniai apatiniai yra pagrįsti patogių ir gražių kelnaičių dizainu su integruota sugeriančia pagalvėle, kuri susideda iš kelių sluoksnių:

  • Pirmasis sluoksnis užtikrina, kad visada jausitės sausas ir nukreipia skystį į antrąjį sluoksnį.
  • Po to seka antibakterinis ir sugeriantis sluoksnis. Šis sluoksnis pagamintas siekiant užkirsti kelią bakterijų dauginimuisi ir nemaloniems kvapams. Be to, priklausomai nuo gamintojo ir modelio, sluoksnis sugeria nuo vieno iki trijų kraujuojančių tamponų.
  • Išorinis sluoksnis pagamintas iš skysčiams nelaidžios membranos, todėl kelnės išlieka be dėmių. Ir atminkite, kad jis kvėpuoja, todėl jums nereikia jaudintis, kad jis gali pakenkti jūsų odai.

    Iš esmės mėnesinių apatinius galite skalbti 40 laipsnių temperatūroje su likusiais drabužiais. Tačiau rekomenduojama juos prieš tai išskalauti ir nenaudoti audinių minkštiklių ir baliklių, taip pat džiovintuvų ir lygintuvų.

    Tvarumas ir alternatyvos


    Iš išorės menstruacinės kelnaitės atrodo kaip įprasti apatiniai. Kelnaitės ties tarpkoju storesnės tik nuo vieno iki dviejų milimetrų.


    Menstruacinius apatinius galima dėvėti nuo penkerių iki septynerių metų neprarandant antibakterinio poveikio. Dėl to drabužiai yra daug patvaresni, palyginti su tamponais ir įklotais, panašiais į menstruacines taureles. Abu produktai padeda sumažinti užterštumą.

    Kiek laiko galite dėvėti apatinius menstruacinius drabužius?

    Galite dėvėti menstruacines kelnaites tiek dienomis, kai kraujuoja nežymiai, tiek dienomis, kai mėnesinės yra gausios. Nepamirškite, kad šios sugeriančios kelnaitės tiks ir moterims, turinčioms šlapimo pūslės silpnumą. Jei mėnesinės yra sunkesnės, kelnaites galite derinti su kitais produktais, tokiais kaip menstruacinės taurelės ar tamponai, jei jaučiatės labiau pasitikintys savimi.

    Jei norite išvengti tradicinių mėnesinių produktų, gamintojai rekomenduoja apatinius keisti bent kas kas šešias valandas, jei kraujavimas yra stiprus, ir kas dvylika valandų, jei kraujavimas vyksta reguliariai. Jei keliaujate, geriausia turėti daugkartinio naudojimo apatinius. krepšys, kuriame galite saugiai laikyti dėvėtus apatinius.

    Kiek kelnaičių reikia vienoms mėnesinėms?

    Rekomenduojame turėti bent keturias ar penkias kelnaites tam pačiam laikotarpiui, tačiau tai priklauso nuo to, kiek laiko ir kiek sunkūs moters mėnesinės. Nepamirškite, kad juos galima skalbti rankomis arba su likusiais skalbiniais, todėl jei skalbiate kiekvieną dieną, per tą patį laikotarpį galėsite juos naudoti vėl ir vėl.

    Ankstesnis
    Kaip valote menstruacines kelnaites?
    Kitas
    Odos priežiūra menstruacijų metu

    Palikite komentarą

    Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas.